Skip to main content

I følgende apper finner du Gründertips podden

Lytt til podcasten Gründertips på Spotify
Lytt til podcasten Gründertips på Apple Podcasts
Lytt til podcasten Gründertips på Google Podcasts
Lytt til podcasten Gründertips på Amazon Music
Lytt til podcasten Gründertips på YouTube Music
Lytt til podcasten Gründertips på Castbox
Du finner også vår podcast i andre populære apper

Sesong 2 av Gründertips podden

Vignett/musikken brukt i podcasten kommer Comastudio lastet ned fra Pixabay.com. Artisten heter: Yrii Semchyshyn

Episode 1

I denne første episode av sesong to har vi en liten Q&A, hvor vi svarer på relevante spørsmål fra lytterne og i del 2 gir vi dere nyttig tips om posting og hva som kan inspirere dine følger og hvordan du kan la deg inspirere.

Episode 2

Noen tanker om mentalhelse, det er viktig med samarbeidspartnere/kolleger. Lovlige bilder i sosiale medier, ikke bruk det du finner ved Google søk. Vi har nettopp lansert bildepakker som kan kjøpes, klikk her for første bildepakken. Svindlet av kunder, hva kan man gjøre og hvordan unngå det?


Sesong 1 av Gründertips podden

Vignett/musikken brukt i podcasten kommer Comastudio lastet ned fra Pixabay.com. Artisten heter: Yrii Semchyshyn

Episode 1

I denne første episoden blir du først og fremst kjent med Camilla og meg, samt du får mitt første tips som går på dette med regnskap for nybegynnere.


Episode 2

Er det dumt å poste i sosiale medier hver dag eller flere ganger pr. dag? Hvor ofte burde man poste? Hva er viktig å tenke på når du skal poste for at det skal engasjere. Disse tingene prøver vi å belyse i vår andre episode av Gründertips podden.


Episode 3

Vanskelige og krevende kunder, hvor setter du grensen? Har kunden alltid rett? Sett grenser så man ikke blir utbrent. Canva versus Adobe, Camilla og jeg har forskjellig oppfatning om dette programmet og det er et par ting du burde vite om rettighetene i Canva.
Nytt segment: Våre egne podkast tips, som vi selv hører på i hverdagen


Episode 4

Når du trenger hjelp med digital markedsføring finnes det en jungel å velge mellom, pass deg for de griske. Mye kan du faktisk fikse selv og bare leie litt hjelp. Når skal du lagre som PNG og når er det best med JPG. Hva med oppløsning på filer 300 dpi eller 72 dpi, hva er forskjellen? Hvilket grafisk program passer å bruke til hva?


Episode 5

Hvilke tjenester kan Camilla tilby i sitt relativt nyoppstartet firma og hvilke tjenester tilbyr Nicho til sine kunder. Vår første gjest i podkasten er en flink og kreativ snekker som heter Andreas Nikolaisen, han er også en influenser som vi mener burde få mer oppmerksomhet og ikke minste flere følgere.

Sjekk ut profilen hans på Instagram: instagram.com/handverker_nikolaisen/


Episode 6

Hvilke markedsføringstips anbefaler 9co Webdesign og hva gjør han selv i sitt firma.

Når du har holdt på en stund så får du kanskje noen tanker om å skifte litt retning eller kanskje du merker raskt at en av tjenestene du tilbyr er noe du egentlig ikke ønsker å tilby.
Er det da innenfor å kutte ut en tjeneste, og hvordan kan du sakte men sikkert avslutte en tjeneste.


Episode 7

I denne julespesial episoden gir vi deg noen tips om forberedelser/planlegging for neste år og vi snakker om hvor viktig det er å ta seg betalt for erfaring.